Skip to main content

A plant does not grow by pulling on it,
but give it good soil

and it will grow by itself

Together with carefully selected professional trainers, we create a calendar focusing on body, heart, soul & mind alignment. Knowing that this is the key to the conscious leadership this world needs!

Masterclass Systemic Presence

In het leiden en begeleiden van individuen, teams en organisaties bepaalt de kwaliteit van jouw aanwezigheid als professional de complexiteit die omarmd kan worden. In deze jaaropleiding ontdek en ontwikkel je jouw systemisch meesterschap als professional zodat je organische en duurzame verandering te realiseren, een lerend systeem te creëren en groei te bevorderen.

Lomi Lomi Workshop

In deze workshop leer je technieken aan om in de praktijk een basisbehandeling Lomi Lomi te geven. Maar tegelijkertijd heeft de training ook een effect op jezelf. De kennis en diepte van de Hawaiiaanse spiritualiteit en methodes zijn krachtig en diep. De training heeft dan ook automatisch impact op je persoonlijke transformatie.

The Gateway – Creatieve tempel voor artiesten

The Gateway is een tempel van rust, heling en creatie voor artiesten van verschillende disciplines. Een unieke ervaring waar je via lichaamswerk, kunsttherapie en collectieve creatie je authenticiteit in het licht zet en ondersteund wordt ten volle naar buiten te komen.

Corporate Rituals Essentials

Rituals in communities and organizations: what, how, and why? A practical 2day introduction to ancient wisdom for contemporary leaders and facilitators. For leaders, facilitators, and coaches interested in the potential of rituals for companies, communities, and organisations.

Healing Retreat Essential

A 2 days retreat to release your inner mental, emotional and physical blockages. For anyone who is dealing with unsolved pain in their life and who wants to invest in self-awareness and better life quality.

Training Medicijnenwiel

In deze 2 dagen leer je de natuur beschouwen als een gids voor leiderschap en transformatie in organisaties. Centraal staat het Medicijnenwiel dat staat voor de natuurlijke structuur van het leven. Het ritme van de seizoenen, de fasen in een leven, de windrichtingen, …

The resilient leader

Dit traject van 4 maanden helpt je als leidinggevende om beter met stress en prikkels om te gaan. Focus ligt zowel op je mentale als fysieke gezondheid. Tijdens het hele traject wordt er ook gemeten zodat je een effectief zicht krijgt op je evolutie. En voor de garantie op een langetermijneffect, ontvang je op het einde je persoonlijke energy management blueprint.

Fluisterfestival

Samenkomen onder vrouwen op een kasteel.
Voeg daar snuifjes zinnelijkheid aan toe.
En wolkjes wildheid.
Dan krijg je iets prikkelends en spannends.
Een fluisterfestival…

Masterclass: Trauma in Organisaties

Een 'trauma' linken we in de eerste plaats aan een persoon maar het kan zich ook manifesteren in organisaties, bv. door een sanering met pijnlijke ontslagen. Het effect van een systeemtrauma kan zo vernietigend zijn dat het de organisatie als een sluipend gif immobiliseert. In deze vernieuwde residentiële zesdaagse leer je trauma's in organisaties herkennen, aanpakken en voorkomen! Een opleiding voor organisatiecoaches en - adviseurs, HR medewerkers, L&D professionals, change managers, managers, leidinggevenden, bestuurders...

Ambrosia & Nectar – masterclass in magic

This 3day workshops for those who are longing to grow more into themselves, working through their own issues, empowering their mission and bringing it to live in the world. At service of the well-being of communities, environment and the essence of human being. It is not a time to shy away from our gifts and power. It is time to co-create, imagine and reinvent our future.

De tekens verstaan – over plek en ordening in verbindend leiderschap

Tijdens deze 3 dagen ontdek je de kunst om alles in een ander licht te zien. Verbindend Leiderschap leert je de samenhang te zien in wat zich voordoet bij jezelf, in de samenwerking met anderen en de context van de organisatie als geheel. Wie de tekens verstaat, begrijpt in welke richting het antwoord ligt.

Verbindende communicatie

Met Verbindende Communicatie kan elke betrokkene verantwoordelijkheid nemen voor de eigen gevoelens en behoeften. Deze ontwapenende openheid inspireert mensen om op een duidelijke manier datgene te zeggen (en te horen) wat essentieel is voor een goede relatie. 

Ontdek je levensmissie

Drie heerlijke ontdekkingsdagen nemen jou mee op een boeiende reis naar je ware zelf. Met geleide visualisaties, verhalen, meditatieve en interactieve oefeningen nodigen we je uit een diep weten in je wakker te maken, brengen we je bij antwoorden die je nooit had kunnen bedenken.​

Radical Collaboration® Trainer Certification program (RCTC)

An intensive 7 day program to become a certified Radical Collaboration® trainer.
Learn how to facilitate 3 day in-house or open Radical Collaboration® workshops to support leaders, teams and organizations in creating effective and meaningful collaborative environments with more openness, trust, self-accountability and constructive conflict resolution.

Inbodiment – Summer edition 2023

De Summer Gathering is een sacred space waar we helemaal onszelf mogen zijn in volle expressie, overgave en extase, door de community gedragen. Een speels zomerfestival waar de zoete nectar, het levenselixer van goden en godinnen, als levensenergie door onze lichamen mag stromen. Opgewekt en aangewakkerd in de diepe verbinding met onszelf en de ander.

Healing Retreat Intensive

A 4 days intensive retreat to release your physical, mental and emotional blockages in relation to other people. For anyone who is dealing with unsolved pain in their life and who wants to break through protective armours to make an opening for more love for yourself and others.

Opleiding Persoonlijk Leiderschap – zelfsturing als basis van alles

In de huidige samenleving is leidinggeven niet meer uitsluitend weggelegd voor managers en werkgevers. Iedereen geeft leiding: aan zichzelf en aan anderen, in horizontale en verticale relaties, in werk en privésfeer. In deze 6daagse opleiding leer je op een open, authentieke manier hoe je jezelf (en daardoor ook anderen) kan sturen. Je leert contact te maken met je innerlijk kompas om zo bewuster en proactiever in het leven en het werk te staan.

Vakopleiding tot extern organisatiecoach

Zit je momenteel in een rol waar je wil, kan of mag bijdragen aan organisatievernieuwing? Dan is deze 6x2daagse residentiële opleiding iets voor jou. Het is immers door de manier waarop een organisatie ontworpen is en hoe die wordt aangestuurd dat het een plek wordt waar menselijk potentieel verschrompelt of begint open te bloeien.

Opleiding tot organisatieopsteller

In deze 15-daagse residentiële opleiding leer je stapsgewijs organisatievraagstukken doorgronden vanuit een systemisch perspectief met behulp van organisatieopstellingen. Je leert het gebruik van de organisatieopstelling afstemmen op de vraag van je cliënt en de organisatie en je kan dankzij de opleiding heel wat systemische interventies inzetten als organisatieopsteller.

De kracht van geld – over geld en levensenergie

Je houding tegenover geld is een directe spiegel van hoe je in het leven staat. Hoe ga ik om met dat opgespaarde geld, het resultaat van mijn energie? Wat kan ik daarin aan? Welk risico durf ik te nemen met de vitale energie van geld: want het stromen ervan kan juist veel nieuwe energie opleveren.

Ambrosia & Nectar – masterclass in magic

This 3day workshops for those who are longing to grow more into themselves, working through their own issues, empowering their mission and bringing it to live in the world. At service of the well-being of communities, environment and the essence of human being. It is not a time to shy away from our gifts and power. It is time to co-create, imagine and reinvent our future.